Chevrolet US Trans Sport: Cheverolet transport 4x4

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.5

Goeie dag heren heb op dit moment n probleem met het sluiten van alle deuren : ben vanmorgen vertrokken en hoorde diversen keren de deuren sluiten onder het rijden (althans het geluid) Bij n tussenstop kreeg ik de auto niet meer open (wel met sleutel) geen binnenverlichting ,ramen werken niet bleven dicht , achter schuifdeuren bleven vergrendeld ,Wederom tussenstop alles werkte wederom? Bij thuiskomst zelfde verhaal niet te sluiten (elektrisch geen opening achterdeuren geen klik ook niet van binnenuit te sluiten pffffff wie kan me helpen m.v.g bert

bertus 01

Geplaatst door bertus 01 , lid sinds 10 jaar geleden

2 Reacties

kaleido 1 PRO, 8 jaar geleden

Controleer de bedrading eens in de doorvoer tussen deur en deurstijl.

dannymdouma, 8 jaar geleden

Dit cadeautje heb ik ook eens gehad. Bij mij werkte gelukkig het volgende :
Accupool los voor 10 min en hierna weer vast. Niet de sleutel in de auto laten!

Dit als je mazzel hebt werkt anders heb je waarschijnlijk een sluiting in de bekabeling maar een defecte schakelaarmodule kan ook....niet de deur open gelaten in de regen?
Succes Danny

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Transporter of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.