Chevrolet US Tahoe: Chevrolet Tahoe Alarm lichten branden naar montage accu

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 5,7

Hallo,

Gisteren heb ik bij mijn chevy tahoe bj 1997 de accukabel los gemaakt toen ik deze weer monteerde begon mijn alarm lichten te kniperen ik krijg dat maar niet uitgeschakelt hopelijk kunt u me verder helpen met vriendelijke groet Robbie

Caprice1990

Geplaatst door Caprice1990 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Tahoe? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Caprice1990 (0), 11 jaar geleden

Gisteren heb ik mijn waterpomp vervangen en heb toen de minus vd accus demonteerd zo werd mij uitgelegt hij ik dat moest doen helaas naardat ik alles weer samen bouwde en de accu weer aansloot begon mijn knipperlichten (alarm lichten) te knipperen ik ben al druk op zoek op internet wat ik kan doen maar tot op heden zonder geluk... ik rij nu zonder blinker relais rond....

dannymdouma (0), 11 jaar geleden

Hallo Rob,
Afhankelijk van het type alarm zal je deze moeten resetten. Dit kan kan middels je afstandsbediening beide knoppen ingedrukt hierna indien aangesloten deuren open op slot. Ook mogelijk middels de reset cq on of module op je alarmkastje zelf die zeer waarschijnlijk achter je dashboard zit verstopt. Meestal bestuurderzijde.
Indien je geen afstandsbediening hebt simpel de zekering of stekker uittrekken bij de alarmstuurkast.
groet Danny

Caprice1990 (0), 11 jaar geleden

Danny bedankt voor je antwoord heb wel een startonderbreker maar niet echt een afstandbediening het is meer een soort van klein zwart plastic van ca 10x25mm die moet ik tegen een rood lampje houden en dan kan ik me autostarten.. Heb jij misschien een idee waar dat alarm kastje zit??

dannymdouma (0), 11 jaar geleden

Als het goed is zit deze achter je dashboard bij de bestuurderskant of achter het dashboardkastje. Men is er niet cosequent in dus je zal even moeten zoeken.
groet Danny

R_Bakker (0) PRO, 11 jaar geleden

Probeer eens accupool los contact aan accupool aansluiten.

Gr Ron

Mercury (0) PRO, 11 jaar geleden

Massakabel/Pool/Klem wel ff goed schoongemaakt????? waarom moest de pool eigenlijk los? en als je de auto nou gewoon weer eens reset, dus zoals Ron zegt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Tahoe of stel zelf een nieuwe vraag.