Chevrolet US Trans Sport: chevrolet trans sport 2001

Bouwjaar: 2001, Brandstof: LPG, Motorcode: 3.4

hoi ik heb 2 weken geleden een trans sport gekocht nu is mijn vraag hoe geraak ik aan de achterste 3 bougies.momenteel zitten er bosch in en de kabels zijn ook verduurt daarom wil ik ze vervangen .en dan nog een vraagje de accu die er inzit is 56 ah is dat zwaar genoeg . alvast bedankt danny

witspoek

Geplaatst door witspoek (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Trans Sport? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

witspoek (0), 11 jaar geleden

oh en nog een vraagje waar kan ik een vraagbaak bestellen voor deze auto. gr danny

R_Bakker (0) PRO, 11 jaar geleden

Leuk klusje, de 2 voorste bovenste reactie rubberstangen verwijderen auto in park naar voren duwen de motor kantelt naar voren dan op de handrem zetten.
Nu het bobineblok verwijderen en dan kun je er redelijk bij als het geen AWD is kun je er van onder ook wel bij maar niet lekker.

Vraagbaak kun in Amerika of anders even Google bestellen

witspoek (0), 11 jaar geleden

ok alvast bedankt en de accu is die niet wat zwak voor dit model

rondepon (0), 11 jaar geleden

ik heb het op een brug gedaan en dan via de onderkant. je moet wel op gevoel kunnen werken

Punt (35) PRO, 11 jaar geleden

Makkelijk is om de uitlaat ( voorste deel )er af te halen . De tijd win je makkelijk terug. Had het bericht al gelezen maar als particulier en een brug kom je niet vaak tegen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Trans Sport of stel zelf een nieuwe vraag.