Chevrolet US Chevy Van: chevy loopt goed op benzine,maar houd in op gas.

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 5.7 vortec motor V8

auto loopt op benzine goed,start op gas zo als gewoonlijke goed,is geen G3 dus loopt beteen op gas,als ik gas geef houd hij in en loopt niet op 8 cil,met een beetje spelen met het gas schiet hij er door heen en loop dan wel goed.
De gas in instalatie is van 1997 een impco de auto loopt normaal al 10 jaar zeer goed op gas zolang ik hem rij.
Heb al wat dingen geprobeert zoals wat vacuum kleppen omzeild,er zit een klein kastje op waar start unit op staat daar heb ik mijn twijfels over,maar als dat voor het starten is zoals er opstaat dan werk dat.want starten doet hij goed kan iemand mijn helpen?
de verdamper is ook van 1997 ,maar die werkt volgens mij of niet en niet zo nu en dan,
zins kort mijn gas afsluiter nog vernieuwd,dus die is het ook niet.

wingeagel

Geplaatst door wingeagel (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Chevy Van? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

10 Reacties

wingeagel (0), 9 jaar geleden

dit was ik nog vergeten mijn uitlaten 4stuks zijn alle 4 zo zwart als roet,was eerst niet.

Mercury (0) PRO, 9 jaar geleden

gas en benzine tegelijk?

ferdinand (60), 9 jaar geleden

Een verdamper die al 17 jaar zijn best doet,kan best versleten zijn.Membramen e.d. Dan kan hij nog best op gas lopen ,uiteraard niet zo goed .Maar volgens mij zijn er revisiesetjes voor Impco te koop.Is niet veel werk en dan heb je weer een frisse verdamper.
Ferry

wingeagel (0), 9 jaar geleden

hij loopt niet op gas en benzine gelijk,want de tank gaat niet leeg,ik rijd nog steeds op gas,alleen houd hij in tot een bepaalt moment net of hij er dan door heen schiet en trek dan weer door.
als een rubber membraam stuk is werkt het helemaal niet meer denk ik dan,en niet dan wel en dan weer niet,ik heb inderdaad ook wel aan de verdamper gedacht,maar dan loopt hij volgens mij helemaal niet meer op gas,ik kan me vergissen dus vertel me het maar.

ferdinand (60), 9 jaar geleden

De membramen hoeven niet stuk te zijn ,maar na 17 jaar kunnen zij wel stugger zijn geworden.De setjes kosten tussen de 30 en 60 euro.
Ferry

wingeagel (0), 9 jaar geleden

ik heb ondekt dat mijn verdamper ook gas lekt,dus ik ga maar een nieuwe proberen,ik heb al zo revisie set geprobeert toen lekte hij water maar liep nog goed op gas,heb toen alleen het water gedeelte gebruikt.
ik weet nog uit mijn garage tijd 1974 dat onse gas inbouw monteur niet zo te spreken was over zo revisie set,maar ik heb het toch geprobeerd,hij lek nu aan de gelijke zijde alleen geen water,ik zie en hoor hem blazen,zo het mogelijk zijn dat hij water bij zijn gas krijgt en daar om beroert loopt.ik verleis wel water,maar find geen lekage,en op benzine loopt hij nog steeds goed op 8 cil dus is het ook de koppaking niet en heeft voorheen toen hij goed op gas liep ook geen water verbruikt.
ik heb trouwens ook een vreemd merk verdamper Nollfs Woodward H420 kost ongeveer €500,- kan ik die wisselen voor een Impco EB €430,-

ferdinand (60), 9 jaar geleden

Met een revisiesetje is niets mis mee.Ik heb er al verscheidene gemonteerd Impco,Koltec.Indien bij jou na revisie je verdamper water lekt, zit er een scheur/barst in de verdamper of het setje is niet goed gemonteerd.Een nieuwe impco verdamper heb je al voor 280.
Veel succes.
Ferry

wingeagel (0), 9 jaar geleden

Zo daar ben ik maar weer eens wat gaat de tijd snel als je druk ben,
even terug koment op mijn probleem.
Ik heb de verdamper vernieuwd en bij de eerste proefrit merkte ik gelijk dat hij veel beter trok en op het gas reageerde dat was al en vooruit gang,stationair nog een paar maal bij gesteld en hij loopt weer als een nieuwe.
Alle bedankt voor de info.
Ik heb in de tussen tijd een camper erbij gekocht van 22 jaar met een Ford diesel onder de motorkap nu heeft deze ook een klein probleem , dat hij bij 60/70 km begin te trillen/resoneren net of hij onbelans heeft in de achterwielen,in het stuur doet hij niet kompleet stil je merkt dat aan de opbouw en aan je gehoor,ik dacht misschein de aandrijfas de kruiskoppelingen of het rubber waar hij in hangt,heeft noch iemand een idee.

ferdinand (60), 9 jaar geleden

Ik zou als ik jou was een nieuw topic starten.Dan ziet iedereen dat het het een nieuwe vraag is.
ferry

wingeagel (0), 9 jaar geleden

Bedankt heb ik bij deze gedaan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Chevy Van of stel zelf een nieuwe vraag.