Chevrolet US Chevy Van: chevy van savana 1999

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 5.7 vortec

Koude start slaat gelijk aan na uitzetten moet ik vol gas geven en doorstarten voor hij aanslaat is ook zo als hij warm is motor service lampje is ook gaan branden.Het lijkt wel of hij op de choke blijft lopen.Bij aanslaan stinken de uitlaatgassen erg naar benzine en blijft voor gevoel hoger stationair draaien. Ik hoor graag of iemand dit probleem kent.

Grt Marco.

baasautos

Geplaatst door baasautos (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Chevy Van? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Mercury (0) PRO, 13 jaar geleden

Eigenlijk moet je hem even uitlezen, want dan kunnen we veel gerichter zoeken. Deze auto's zijn uit te lezen met elk lullig obd scannertje, plaats hier dan de codes even.
Benzinedrukregelaars willen nog wel eens stuk gaan, maar ook de injectoren mogen graag doorlekken, en dan willen ze warm ook erg slecht starten.

gr

Peco Power

baasautos (0) PRO, 13 jaar geleden

Auto algemeen eobd uitgelezen koelvloeistoftemperatuurzender bleef op -40 staan waardoor hij op de choke bleef lopen nieuwe zender erin probleem opgelost. Bedankt voor je reactie.

Grt Marco

Mercury (0) PRO, 13 jaar geleden

okay, thnx voor de feedback. Obd is vaak erg makkelijk om een storing bij een us voertuig te lokaliseren en dan te verklaren.

Gr

Peco Power

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Chevy Van of stel zelf een nieuwe vraag.