Chevrolet US Corvette: Contactslot verwijderen

Bouwjaar: 1974

Ik moet een contactslot verwijderen uit een corvette stingray iemand enig idee, heb het stuur er al af maar kan geen borg of pennetje vinden die je moet indrukken om hem te verwijderen.


Gr Ron

R_Bakker

Geplaatst door R_Bakker (0) PRO , lid sinds 22 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Corvette? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

anoniem-1573996169 (0), 15 jaar geleden

daar zit als ik me niet vergis een boutje ingedraaid,een zwart kleurig boutje,een kruiskopschroefje,{ik heb net effe gekeken in chilton boek maar dit is bij latere chevrolets} is het niet zo dat jij er de sleutel in moet doen dan op stand een zetten,ik heb 2 type's in mijn hoofd,eerste-- zit er voor op de kop van het slot niet een heel klein gaatje waarin je een pinnetje moet steken,tweede-- moet je onder op het slot een plaatje indrukken dit kan aleen bij bepaalde stand van het contactslot

Mercury (0) PRO, 15 jaar geleden

Laatste mogelijkheid van de door Rob gegeven opties is de juiste

R_Bakker (0) PRO, 15 jaar geleden

Rob het is de laatste optie, een plaatje indrukken.


Bedankt voor de reactie.

Gr Ron

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Corvette of stel zelf een nieuwe vraag.