Chevrolet US Corvette: geen remdruk na vervangen hoofdremcilinder.

Bouwjaar: 1972

eigenaar heeft hoofdremcilinder vervangen en krijgt nu geen druppel olie meer uit de vier wielcilinders.
Moet hier specifiek iets ontlucht worden?

jhl

Geplaatst door jhl (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Corvette? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

garage van horne3459 (0) PRO, 13 jaar geleden

niks bijzonders,je moet hem wel eerst in de bankschoef ontluchten,maar nu hij er al op zit zou ik beginnen met aan de hrc zelf te ontluchten.

cuban442 (0), 13 jaar geleden

Bij een nieuwe hoofdremcilinder worden vaak plastic slangetjes bijgeleverd om de hoofdremcilinder eerst te onluchten voordat je hem plaatst. monteer deze op de beide aansluitingen hang ze dan in het reservoir en pomp hem een paar keer goed door totdat de olie er goed door heen pompt. monteer dan pas de beide remleidingen dan moet je remdruk krijgen. succes

anoniem-1573996169 (0), 13 jaar geleden

op de hoofdremcilinder de voorste leiding losmaken,gewoon de leiding losdraaien niet eruit pakken dan paar keer doorpompen en zo ook de achterste leiding

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Corvette of stel zelf een nieuwe vraag.