Chevrolet US Citation: demontage van benzinepomp aan de motor

Bouwjaar: 1980, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.8 v6

benzinepomp(toevoer) lekt aan de motor bij het draaien. hij verliest aan de dichting middenin de pomp. is dit een moeilijke klus voor die pomp te demonteren van de wagen ? het is een 2.8 v6 motor

opel kadet d

Geplaatst door opel kadet d (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Citation? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

kaleido 1 (1830) PRO, 12 jaar geleden

Motorolie?
Pomp zit met twee boutjes op het blok bevestigt?

Mercury (0) PRO, 12 jaar geleden

[quote=kaleido 1]Motorolie?
Pomp zit met twee boutjes op het blok bevestigt?[/quote]
Ferrie, als je geen idee hebt waar je over praat, reageer dan niet.... Je begint te lijken op iemand anders die hier op het forum aktief was en ook overal met losse flodders op schoot....prima dat je iemand probeert te helpen, maar een vraag met 2 vragen beantwoorden,geeft al aan dat je deze motor niet kent...

Goed , on topic. De benzinepomp is nog een mechanische, deze wordt via een hevel op de krukas bedient en dit werkt dan met membraamwerking. De pomp kunje de brandstofleidingen van los draaien, en dan gewoon losdraaien en voorzichtig uit het blok halen. Met wat geluk vindt je ergens een andere...de meeste v6 jes uit de x bodies hadden dezelfde pomp, dus ook de buick skyhawk, pontiac phoenix of de oldsmobile omega. Of je moet er een electrische brandstofpomp opzetten, dat kan ook. Of het membraam laten repareren...

Gr
Peco Power, moderator problemcar

kaleido 1 (1830) PRO, 12 jaar geleden

Zal allemaal wel peco power
Ik weet donders goed waar ik over praat.!!!
Middenin de pomp wordt aangegeven , kan ook het menbraam zijn , benzine dus , is bij de vraagstelling niet duidlijk aangegeven wat hij lekt.
Door op deze manier te beantwoorden wil niet altijd zeggen dat iemand niet weet hoe het zit.
Ik denk dat met losse flodders schieten wel mee valt , ik krijg genoeg reacties terug dat mijn losse flodders de problemen oplossen.

Prettige jaarwisseling.

opel kadet d (0), 12 jaar geleden

het is idd benzine dat hij lekt en geen motorolie . vanaf het weer betert zullen we kijken voor de benzine pomp uit te halen en eens rond kijken waar dat we nog een benzinepomp kan verkrijgen , maar ik wist wel niet dat die andere modellen de zelfde benzinepomp hebben . alvast bedankt voor de nuttige informatie . als er iets niet lukt zal ik het zeker laten weten .

grtz

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Citation of stel zelf een nieuwe vraag.