Chevrolet US Trans Sport: Emissierichtlijn 94/12 van toepassing op mijn Chevrolet TransSpo

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.4L V6 Automaat

Omdat ik vrij veel aan de pomp sta en dus elke week minimaal 130 euro benzine wegtank, denk ik erover om een LPG G3 gasinstallatie te laten onderbouwen. Om in aanmerking te komen voor de korting op houderschapsbelasting a 700 euro, moet mijn auto voldoen aan de europese emissie richtlijnen 94/12. Wie kan mij vertellen of mijn Chevrolet Trans Sport 3.4L V6 automaat van 03-2000 voldoet aan deze 94/12 richtlijn?

Als ik mijn klepzetels laat vervangen door harde zetels, voorkom ik dan inslaan van de kleppen en het kromtrekken van de uitlaat spruitstukken? Moet ik verder nog ergens rekening mee houden?

Ik ben benieuwd wie mijn vragen kan beantwoorden....

Groet, Stephan

stephanverschuur

Geplaatst door stephanverschuur (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Trans Sport? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

vd Lans (0) PRO, 17 jaar geleden

Voor zo ver ik weet wel maar bel voor de zekerheid rijnzicht (0714033627) die kan je er alles over vertellen.
Met harde zetels voorkom je inslaan vd kleppen maar niet het krom trekken van de spruitstukken.Dit heeft voor een deel met rijstijl te maken,en na eventuele montage van de spruitstukken (na bv een koppakking reparatie) gelijkmatig aanhalen van de bouten dus niet met een luchttol vast knallen.
Als je langer plezier van lpg wil hebben moet je zeker de harde klepzetels laten monteren.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Trans Sport of stel zelf een nieuwe vraag.