Chevrolet US Caprice: Fuseekogels vervangen

Bouwjaar: 1975, Brandstof: Benzine, Motorcode: V8 6,6 liter

Heeft er iemand een tip om fusee kogels los te krijgen?

'75 caprice

Geplaatst door '75 caprice (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Caprice? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

anoniem-1573996169 (0), 17 jaar geleden

Ik heb tallen amerikanen gehad,en aan gewerkt ,waar je vooral niet bang voor moet zijn bij amerikaanse auto's is het gereedschap,een hele grote hamer doet veel wonderen,je draait de moer van de te vervangen fusee kogel los maar niet helemaal eraf,je pakt een grote hamer en houdt een andere grote hamer aan de achterkant van het gebied waar je op gaat slaan een soort tegengewicht dus ,je geeft een paar gruwelijk harde klappen aan de zijkant tegen het huis waar de fusekogel inzit,en die andere hamer houd je er aan de achterkant tegen,gegarandeerd dat hij losspringt,laat wel je moer een paar slagen op de fusekogel zitten,als het de onderste betreft,zet je een krik onder je wielnaaf en krikje hem een beetje omhoog zodat er wat spanning op komt te staan anders kan hij niet naar beneden klappen door het gewicht van je wielnaaf,je moet nooit boven op de fuse slaan daarmee krijg je hem niet los omdat die conisch is moet je er aan de zijkant tegenaan rammen,daarna slijp je die klinknagels los en sla je ze eruit met een drijver,als je een nieuwe fuse koopt zitten er altijd nieuwe bouten bij.vergeet niet het zaakje goed te ondersteunen want als hij door het slaan van de krik afdonderd tja dat snap je wel .succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Caprice of stel zelf een nieuwe vraag.