Chevrolet US Caprice: Te rijk?

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Benzine, Motorcode: 5.0 v8

Hallo Allemaal,

Met mijn '91 caprice classic gaf ik gisteravond gas met eenmaat van me in zn auto erachter. Het viel me op dat ik nogal wat rijk mengsel verschijnsel had. Blok gebruikt geen olie en met normaal (rustig dus) gebruik rij ik stad 1:7,5 en op de snelweg 1:10. Het zou toch eigenlijk niet kunnen dat hij te rijk staat? Of zou ik toch het vacuum moeten checken? Vooralsnog niets opgemerkt met geluid en ook de diverse vacuum aansluitingen getest en geen bijzonderheden. Heeft iemand nog een suggestie?

Alvast bedankt,
Archy

kdt

Geplaatst door kdt (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Caprice? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Mercury (0) PRO, 16 jaar geleden

Bij goed gasgeven wil het achter een Yank wel eens wat zwarte rook geven, ff co meter d'r in laten hangen geeft vaak verhelderende uitslagen, maar wss is d'r niks aan de hand, niet te veel aan pielen, wat goed is moet je goed laten (wijze les van mijn "leermeester")

kdt (0), 16 jaar geleden

Ok cheers, overdag leyt ik er ook wel eens op maar zie dan niets. Het valt dus wel mee. Je hebt gelijk, niet aanzitten en lekker blijven cruisen :)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Caprice of stel zelf een nieuwe vraag.