Chevrolet US Caprice: pro max performance

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Benzine, Motorcode: 5.0 v8

Ola,

Heeft iemand ervaring met de pro max performance module of de hypertech module voor de caprice? Zijn kleine ecu updaters.

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Chevy-Cap...

kdt

Geplaatst door kdt (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Caprice? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

oldford (0) PRO, 16 jaar geleden

Ik zou maar niet alles geloven wat er geschreven wordt. Zeker niet als dat op e-bay is.
Dit is veel te mooi om waar te zijn. Dan zal het dus wel niet waar zijn en gooi je je geld gewoon weg.

Mercury (0) PRO, 16 jaar geleden

Ik heb van een diegene die mij eigenlijk alle technische kennis heeft aangeleerd altijd de volgende woorden goed onthouden. (Meestal sprak hij die als ik een auto die makkelijk 200 meter spoor trok en prachtig liep toch nog even beter af stellen wou). WAT GOED IS MOET JE GOED LATEN!!!. oftewel, begin nou niet te kloten aan dat soort dingen, electronica is toch al zo gevoelig bij de amerikaanse automobielen en geloof idd niet alles, op marktplaats bieden ze ook ontstekingen aan voor spartametjes, zodat ze 35 km per uur lopen en niet meer pruttelen, Klopt , loopt idd dan 35 km per uur, maar 500km later kun je het blokje reviseren, duidelijk voorbeeld dacht ik ;-)
gewoon alles een keer goed schoonmaken, geregeld frisse olie en filter, een keer wat injectorcleaner door de benzine en elke 80000km je bakolie en bakolie filter vernieuwen, gaat zo'n Caprice meer dan een miljoen km mee!!
gr
Peco

kdt (0), 16 jaar geleden

En dat ga ik dan ook gewoon doen. Gewoon op zn tijd de olie van het blok en bak doen en het normale onderhoud. Sprak laatst een taxi chauffeur met een caprice uit 92. 1.600.000 km..... Niks aan doen dus.
Thnx voor de adviezen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Caprice of stel zelf een nieuwe vraag.