Chevrolet US Caprice: Radio

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Benzine, Motorcode: 5.0 v8

Hallo,

Ik heb een caprice classic uit 1991. Er zit een geintergreerde radio in. Het wil nu dat de rechter kant geen muziek geeft. Ik heb de speakers getest en ze doen het wel aan de linker kant. De radio van achter bekeken maar er zit niets los. Ik kan nu nog alleen bedenken dat het misschien aan de radio ligt. Is dat misschien te testen?

Grtz,
Archy

kdt

Geplaatst door kdt (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Caprice? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Mercury (0) PRO, 16 jaar geleden

Bel ff met de slopers van us cars, of met de taxi branche, die hebbenzat van die radio's liggen en ze kosten vaak weinig tot niets want ze zijn onbruikbaar in andere auto's. Je eigen heeft waarschijnlijk de uitgang kapot en dat laten reparen is wss duurder dan een andere kopen (als je al iemand kan vinden die het kan)

kdt (0), 16 jaar geleden

Ok thanks,

Ga ff op zoek dan.

Grtz,
Archy

kdt (0), 16 jaar geleden

Weinig kans, rooie ben had niets en autopart in den dolder ook niet. Heb er een op ebay gevonden met cd speler. Is onderweg...

kdt (0), 16 jaar geleden

Heb een tweedehand uit de us van ebay....hopen dat het allemaal goed is.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Caprice of stel zelf een nieuwe vraag.