Chevrolet US Lumina: geen vrijloop meer van de automaat als je een stuk hebt gere

Bouwjaar: 1991

ik heb hier een chevrolet lumina apv 3.1 v6.

het probleem: als ik een stuk gereden heb,uuh ik weet niet egt hoeveel maar naar een halfuur ofzo dan begint de automaat heel moeilijk te doen.
het is net of de automaatkoppeling geen nutraal heeft als je het gas hebt los gelaten,nu weet ik niet of dit met de koppelomvormer te maken heeft??als je dan zo rond de 10/20 rijd km's begint de auto te schokken en als je dan bijna tot stilstand bent dan slaat die uit :S
auto start dan wel weer gewoon ik zet hem in de drive en boem weer uit en de auto wil dan zeg maar in 1keer vooruit.

en dit is aleen maar als die warm is ???koud kan ik rijden wat ik wil ???

ik hoop dat iemand mij kan helpen

tha

Geplaatst door tha (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Lumina? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

henk0808 (0), 18 jaar geleden

hoi met henk is het probleem al opgelost bel anders henk 0620545252 de mijne doet het zelfde ik denk dat het aan de automaat olie ligt wat heeft ie gelopen

groetjes henk

tha (0), 18 jaar geleden

hey henk

ik heb het probleem al gevonden,het is iets met de bergversnelling.

er zit aan de voorkant van je bak een stekker (bij was die van mij was die blauw) die moet je ff los halen en dan is het goed :S

slaat nergens op maar het scheeld wel veel kosten

henk0808 (0), 18 jaar geleden

hoi kan jij mij bellen aub 0413 269629
06 20545252

henk0808 (0), 18 jaar geleden

hoi olie ververs nog het zelfde wat moet ik doen

M.G.R (0), 17 jaar geleden

Hallo Heb dit probleem ook gehad met een grand Am uit 93
de lock up spoel was kapot waardoor hij vergrendelt blijft dit is onder het rijden niet ergwant dat houd de slib tegen bij constante snelheid. stekker eraf voor nood niet erg maar wel laten vervangen anders verbrand de bak!!!!!!!!!!!. was bij mijn met olie verversen dacht 200 euro.

jvr (0), 17 jaar geleden

Wat Marcel al zegt: hoogstwaarschijnlijk de Lock-up. Zonder die blauwe stekker zal de bak altijd blijven slippen, hierdoor ligt het verbruik hoger en erger, kan de bak gevaarlijk heet worden! Volgens mij werkt de lock-up pas vanaf 80 km/h. Als je start, 50 km/h gaat rijden en dan tot stilstand komt, blijft hij dan wel goed?

Laat hem anders uitlezen bij de dealer.

Gr,
Jvr

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Lumina of stel zelf een nieuwe vraag.