Chevrolet US Blazer 1984: Hakato RVS uitlaat

Bouwjaar: 1984, Brandstof: Benzine, Motorcode: 5.7

Wij hebben via marktplaats een RVS uitlaat gekocht die onder een Blazer zou passen maar dit blijk niet zo te zijn. Ten eerste zit de aandrijfas van de vooras in de weg en ten tweede klopt de bout afstand in de cylinderkop niet.

Wie kan ons wat meer vertellen over het door ons gekochte uitlaat systeem? Alvast bedankt.

Henk

Vanche

Geplaatst door Vanche (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Blazer? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Mercury (0) PRO, 12 jaar geleden

Pffffff. ik heb dit nog nooit eerder gezien, maar dat het niet gaat passen is duidelijk, dit kan nooit onder het blok van een blazer passen... ik heb ff gegoogled, maar hakato is geen uitlaatbouwer, want niks van te vinden.........

http://www.google.nl/search?hl=nl&safe=o...

op deze link zie je div headers voor een blazer met een 350, niet 1 die er maar bij in de buurt komt.........

Vanche (0), 12 jaar geleden

Bedankt voor uw reaktie en de link naar de headers.

Ik was nog vergeten de boutafstand te vermelden, n.m. 52mm hart op hart terwijl die bij ons 5,7 blok op 55-56mm ligt.
Kan het zijn dat dit de afstand van een 5,0 blok is of misschien van een later Blazer model met ander blok?

Ik overigens ook nog even op Google gezocht en een link gevonden naar een niet meer bestaande site. In deze link is te lezen dat niets klinkt als de klassieke HAKATO, het ging daarbij om een Camaro V8 LS3/L99. Zou hij daar misschien op passen?

Henk

Mercury (0) PRO, 12 jaar geleden

ls3/l99 zijn 6.2 ltr motoren (376 cub inch) uit de laatste serie camaro's vanaf 2007.

die hebben HEEEEL andere koppen en een ander onderstel, dus daar zou het op kunnen passen....
wat zegt de verkopende partij? is het nieuw? of komt het ergens onderweg?
ik kan er niks over vinden..... en ook voor zo'n blok krijg ik headers die hier niet op lijken.......sterker nog, ik heb nog NOOIT zo'm systeem gezien... een 8in 1 headerset... ook daar vindt ik geen afbeelding van ofzo, maar miss zoek jij met firefox en ik met google.....en als ik google op 8 in 1 headers... krijg ik ze ook niet......
ik kan je hier niet verder mee helpen, sorry... heb al heel wat v8 en gezien, en een hoop gekieteld, maar dit...??????????

gr

Peco Power

Vanche (0), 12 jaar geleden

Bedankt voor uw reaktie,

De verkopende partij heeft aangegeven dat deze onder een Blazer vandaan kwam maar ik weet niet of dit een k5, K30 of S10 geweest is. Moet in ieder geval een 2-wiel drive geweest zijn.

Ik heb op google gezocht op HAKATO.

Henk

primera p11 (0), 12 jaar geleden

De boel ziet er dan wel erg netjes uit als het al ergens onder gezeten heeft.

Vanche (0), 12 jaar geleden

Hij was helemaal grijs zwart van aangebrand vuil. We hebben hem gestraald (foto van de naam HAKATO onderop de verzamelbox) en toen hittebestendig zwart gemaakt voor het deel dat toch niet zichtbaar is . We willen hem weer willen verkopen omdat deze toch niet past. Is van voor tot achter echt helemaal van hoogwaardig RVS.

Henk

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Blazer of stel zelf een nieuwe vraag.