Chevrolet US Lumina: heft deterrent module lumina 1995

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: v6 3.1

Goedendag,ik heb een probleem met de theft deterrent module van de lumina 1995.Als ik wil starten heb ik alle meldingen alleen er gebeurt niks.Er komt geen spanning om de start solenoide en de fuel injectors krigen ook geen spanning.Volgens de manual van de auto is dit een storing van de genoemde module.Er is een module in de USA te koop die na inbouw de hele antidiefstal beveiliging omzeilt zodat de auto weer normaal kan starten.Voordat ik wat ga bestellen in de usa vraag ik of er iemand is die bekend is met deze materie en een oplossing heeft die hetzelfde resultaat heeftn.l. het omzeilen van de GM theft deterrent module.Alle tips zijn welkom.Mvgr wil lameree,spanje..........

wil lameree

Geplaatst door wil lameree (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Lumina? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Mercury (0) PRO, 11 jaar geleden

Heb je de auto al compleet spanningloos gehad? Dus accupool er af en ff 10 minuten wachten, dan er weer op. Heb je een andere sleutel, en die al geprobeerd?

Chip zit nl bovenin de sleutel.

Gr

Peco Power

wil lameree (0), 11 jaar geleden

Hallo,ik heb de pluskabel langer als 10 minuten af gehad.Geen resultaat.Reservesleutel ook geen effect.In november j.l deed zich hetzelfde voor en na een paar minuten startte hij normaal,maar gister niks meer.In usa bij new rockies verkopen ze een bypass module om deze storing te omzeilen.Is dit de enigste mogelijkheid om de auto weer aan de praat te krijgen of zijn er nog andere opties?Mvgr wil,spanje.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Lumina of stel zelf een nieuwe vraag.