Chevrolet US Lumina: schakelt niet verder dan 2(aut)

Bouwjaar: 1995, Brandstof: LPG, Motorcode: 3.1 V6

Beste sleutelaars,

Tijdens een inhaal manouvre wilde ik de kick-down van mijn auto gebruiken, maar hij schoot toen in z'n vrij en sindsdien schakelt hij maar tot z'n 2e versnelling. Als hij dan te veel toeren maakt schiet hij weer vrij. Ook rijd hij niet meer achteruit.
Er is duidelijk iets niet goed in de bak, maar ik weet niet precies wat en of dit nog te maken is, of dat ik een bak van de sloop moet halen. Wie o wie kan mij hierbij helpen?

Alvast bedankt!

corsica-owner

Geplaatst door corsica-owner (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Lumina? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Mercury (0) PRO, 12 jaar geleden

ik ben bang dat er een remband uit ligt.......pff, de vraag is wat is er nog meer kapot....., ik zou voor een goede bak van de sloop gaan, de bak openhalen is niet zo maar even gedaan, maar hij moet er toch onderweg... Ik zal eens even kijken wat ik digitaal voor je heb, kun je eerst kijken of de bak nog te redden is....
Gr
peco power

corsica-owner (0), 12 jaar geleden

Bedankt voor uw snelle reactie!

Ik had al begrepen van anderen dat het demonteren van de bak een hele klus zou worden.
We gaan er eind volgende week mee aan de slag en dan maar kijken wat er te voorschijn komt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Lumina of stel zelf een nieuwe vraag.