Chevrolet US Lumina: lekke koppakking

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.1

geachte leden waar ik het over wil hebben is dat ik ben de motor aan het demonteren kom ik na het verwijderen van de V deksel op Vkop2 lange kokers tegen met 3stekkers aan de ene kant en 3 aan de andere kant plus die kokers zitten leidingen aan vast mijn vraag is kan ik die leidingen loskoppelen of hoe moet dat ik neem aan dat het brandstof leidingen zijn en ik denk injectors hier heb ik nag geen kaas van gegeten gaarne wil ik hier meer van weten. bijvoorbaat dank groetjes Ben. ps.deze auto is een sedan uitvoering.

ben63

Geplaatst door ben63 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Lumina? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Punt (35) PRO, 13 jaar geleden

Ben probeer alles in ene uit het spruitstuk te trekken. De bevestiging van de leiding neem je los en nadat je eerst de afdichting van de verstuivers een druppel olie hebt gegeven moet dat lukken .Zelfs de brandstof -leidingen haal je NIET los.
Succes. Dit gaat goed komen.

ben63 (0), 13 jaar geleden

meneer punt wat u schrijft dat wil ik wel doen,maar onder die kokers zitten injectorsvast geklemd met kleine buigbare klemmetjes ik ben bang dat ik de boel verrot trek,of kan ik het ook laten zitten en dat V stuk er zo afhalen? omdat een fors gedeelte van leidingenbuigbaar is.

Punt (35) PRO, 13 jaar geleden

Daarom een beetje olie op /naast de onderste afdichting . Eerst even zand en zooi wegspuiten en de verstuivers als een unit uit het spruitstuk liften. Klemmetjes als het even kan lekker laten zitten, kan er ook geen vuil in komen. Als je bij ieder boutje kan komen van het spruitstuk is het allemaal niet nodig ,maar vaak zijn er een paar zo geplaatst dat losnemen nodig is. Groeten.

ben63 (0), 13 jaar geleden

probleem opgelost is gelukt hartelijk bedankt,groetjes ben.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Lumina of stel zelf een nieuwe vraag.