Chevrolet US Lumina: transmisie olie verversen

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.1

goede middag,graag zou ik willen weten waar er een attap dop zit om mn bak te verversen ik heb er onder gekeken ik kan niks vinden ,verder wil ik weten of er binnen de bak ook een filter zit zo ja ,waar kan ik dat bestellen plus eventuele pakking,en verder wat ik over het hood zie.bijvoorbaat dank.afz ben.

ben63

Geplaatst door ben63 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Lumina? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

dannymdouma (0), 13 jaar geleden

Hallo Ben,
Om de bak te verversen dien je de boutjes van het transmissie deksel los te draaien (lekbak!!!) na het leeglopen via 1 zijde de deksel afnemen en deksel reinigen van metaaldeeltjes bij de magneet.
Vervolgens filter vervangen inclusief filterbus.
Komplete set met pakking kost circa 30 euro, na het dichtmaken afvullen via peilstokbuis transmissie en niet vergeten te shiften met draaiende motor tot juiste niveau is bereikt.

Groet Danny

ktm525m (0), 13 jaar geleden

Automaatbak heeft meestal geen aftap plug, de insteek is als je verversen moet dan moet ook het filter worden vervangen dan moet zowiezo het deksel er onder weg, daarom doen ze er geen aftap plug in .

ben63 (0), 13 jaar geleden

hallo bedankt allemaal voor de tip,alleen nog een vraag bij wlk bedrijf kan ik zo n set bestellen?

ktm525m (0), 13 jaar geleden

CenP parts heeft dit vast wel . Tyra in bunschoten .

succes he

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Lumina of stel zelf een nieuwe vraag.