Chevrolet US Blazer: injectors

Bouwjaar: 1986, Brandstof: Benzine, Motorcode: v6 2800 cc.

hallo,
ik heb een chevrolet blazer S10 van 1986
ik heb er een maand of twee geleden nog mee gereden maar heeft sinds dien stil gelegen omdat ik hem aan het omknappen ben toen kreeg ik op het dashbord de waarschuwing "check engine soon"
en wil hij helemaal niet meer starten, er komt geen benzine meer uit de injectors
heb de benzinepomp nagezien en die werkt nog en de carburator proper gemaakt.
de injectors worden met een computer aangestuurd zou het nu kunnen dat de computer na een bepaalde tijd in veiligheid valt en dat hij daardoor niet de injectors aan stuurt
of heeft misschien iemand nog raad wat ik nog kan proberen

mvg robbie

robbke

Geplaatst door robbke (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Blazer? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

hellbat (0) PRO, 17 jaar geleden

het beste kun je de ecu even laten uitlezen, maar vermoedelijk heeft de BDP sensor de geest gegeven, deze zit bij je vliegwiel gemonteerd en geeft een signaal naar de ecu af waneer ingespoten mag worden. Zonder dit signaal valt je hele auto dood, en is zelfs geen noodloop mogelijk ( afgezien van een eventueel signaal van de nokkenassensor,maar dan moet deze wel aanwezig zijn.).

Groeten Marcel

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Blazer of stel zelf een nieuwe vraag.