Chevrolet US Suburban: kleppen Suburban FlexFuel

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Benzine, Motorcode: Vortec V8

Heeft er iemand een idee hoelang de kleppen van zo'n motor meegaan als men deze met een LPG installatie van Prins uitrust ?
Ik heb geen idee en sommige mensen zeggen dat lpg een te droog mengsel is voor deze wagens.
Ik wil nml. overgaan tot aankoop van zo'n wagen maar wil mij eerst een beetje inlichten
thx

hansDR

Geplaatst door hansDR (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Suburban? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Mercury (0) PRO, 15 jaar geleden

DE meningen hierover zijn verdeelt, de een zegt: aanpassen koppen, de ander zegt klepsmeersysteem plaatsen (flashlube) weer een ander zegt GAS is voor kachels, amerikanen horen op benzine te lopen.
Flexifuel heb ik geen enkele ervaring mee, ik heb ook geen idee wat het inhoud en wat er precies in de motor allemaal gebeurd. Enigste wat ik er van weet is dat deze motor ook op ethanol kan rijden met een zeer laag octaangetal, dat is het tegenovergestelde van lpg, dat een heel hoog octaangetal heeft. Verder weet ik dat ethanol heel koel verbrandt, en lpg heel heet. (vandaar ook het sneller slijten van de kleppen.
Bij ket kopen van een wagen in deze prijsklasse (volgens mij zitten ze zo rond de 75000 euro) zit je natuurlijk met de garantie indien er gas op komt. Maak hierover duidelijke afspraken met de (grijze) importeur, laat hem de gasinbouw verzorgen en daar garant voor staan. De officiele importeur is sinds vorige week failliet (die van o.a. de Ferrari's, maar ook Jaguar en Aston Martin, en ook Cadillac en chevrolet us (corvette)
officieel wordt de suburban dus hier niet geleverd.
Overigens is de suburban ook als hybride leverbaar, in Nederland volgens mij ook, in Duitsland ben ik daar zeker van, miss is dat een optie?

Gr

Peco Power

vd Lans (0) PRO, 15 jaar geleden

Koppen aanpassen ze gaan opzeker inslaan ook met flashlube het is erg afhankelijk van rijstijl heb ze gehad met 30000 km op de teller maar de meeste gaan tussen de 75.000 en 100.000 km

Mercury (0) PRO, 15 jaar geleden

[quote=vd Lans]Koppen aanpassen ze gaan opzeker inslaan ook met flashlube het is erg afhankelijk van rijstijl heb ze gehad met 30000 km op de teller maar de meeste gaan tussen de 75.000 en 100.000 km[/quote]
Duidelijk, aangezien ik weet dat jij zeker uit ervaring spreekt, lijkt me dit het juiste advies

gr

Peco Power

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Suburban of stel zelf een nieuwe vraag.