Chevrolet US Trans Sport: Koplampen

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3,4 l V6

Hallo allemaal,

Ik lees al een tijdje mee op dit forum, echt enorm leerzaam allemaal! Ik heb zelf een Trans Sport uit 2003, waarvan de koplampen nu wel erg mat beginnen te worden. Poetsen helpt niet echt veel, dus ik zit er aan te denken nieuwe koplampbehuizingen te bestellen (in de VS vanaf ongeveer 50 Dollar per stuk, dus is wel te doen).

Ik vraag me alleen af of deze lampen zomaar op onze Europese versies passen. Op internet vind ik alleen maar koplampen met horizontale lijntjes erop (net zoals die op de knipperlichten zitten). Bij deze koplampglazen zit er geen gat voor het stapslicht onderin de lamp, maar bovenin.

Kortom, mijn vraag is dus of ik deze lampen zo kan bestellen en inbouwen en of de lichtopbrengst heel anders is (en of je er hier problemen mee zou kunnen krijgen met de politie).

Alvast veel dank voor de antwoorden (mocht ik die krijgen ;) )

Groetjes,

Henk

TransSport2003

Geplaatst door TransSport2003 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Trans Sport? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

anoniem-1573996169 (0), 14 jaar geleden

deze kun je weer glanzend maken er is een setje op de markt om deze lampen weer te laten blinken de oude laag eraf poetsen en de nieuwe weer erop brengen ik zal ens kijken of ik de link kan vinden

TransSport2003 (0), 14 jaar geleden

Robby,

Superbedankt voor deze tip! Dit lijkt me, in tegenstelling tot andere restore-kits, wel een goede oplossing, al benadert de prijs (ik zag ze voor 100euro) wel die van een paar nieuwe lampbehuizingen uit de VS. Ik houd het in ieder geval zeker in gedachten en nogmaals dank!

stoef (0), 14 jaar geleden

restore kit van meguiars werkt ook.
heb het mogen uitproberen.

sjoewe (0), 14 jaar geleden

de oplossing voor matte koplampen van een Chevrolet vervoer: kijk op e-bay voor nieuwe koplampen voor een Opel Sintra deze kosten 192,00 euro met nieuwe knipperlichten en verzendkosten bij Auto Teile lautsch in Duitsland zijn deze Dezelfde als de Chevy transport.
groetjes hans

Mercury (0) PRO, 14 jaar geleden

De koplampen van de Sintra zijn idd hetzelfde, en vaak goedkoop te bestellen, in nederland zijn er ook bedrijven die ze voor redelijke prijzen leveren. Gebruik de zoekfunctie eens hier op het forum. (Reclame maken is hier niet toegestaan).Maar er staan wel eens verwijzigen naar bedrijven voor onderdelen
De Lampen uit amerika..... bespaar je de kosten, er zit geen e-merk in en ze geven een heel ander beeld dus APK afkeur en idd een bekeuring als de gendarmerie het ontdekt.


gr

Peco Power

TransSport2003 (0), 14 jaar geleden

Dankjewel Hans en Peco Power voor de tips! Ik ga zeker even kijken overal (Hans: heb de lampen op ebay helaas nog niet gevonden). Ik heb inmiddels de lampen opgewreven met PlastX van Meguiars en het ziet er wel wat beter uit dan voorheen, maar nog niet helemaal helder. Als er nieuws is, dan laat ik het weten.

Groeten,
Henk

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Trans Sport of stel zelf een nieuwe vraag.