Chevrolet US Caprice: Liggende raamstrip Caprice demonteren / Raamlijst

Motorcode: 5.0

Dag

Van mijn caprice wil ik graag de liggende raamstrips van de portieren verwijderen ivm klaarmaken voor spuiter. Nu heb ik het zijpaneel eraf gehaald, en kan wel bij de voorste schroefjes van de strip maar niet bij de achterste. Dit probleem geldt natuurlijk ook voor het achterportier (ruit gaat maar half open.)

Hoe kun je de ruit laten zakken, zodat je de schroefjes wel losdraaien?

En weet iemand hoe ik makkelijk de raamlijst van de achter en voorruit kan losmaken? Of heb ik hier een tool voor nodig? Het zit vast met clipjes en is niet gekit oid.


Bedankt!

ted11288

Geplaatst door ted11288 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Caprice? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Mercury (0) PRO, 13 jaar geleden

hallo Paul
raamlijsten op de deuren, dat is of een hele lange schroevendraaier of het hele raam uit de geleider halen. Zeker voor de achterste deuren is dat laatste het handigst. Je voor en achterruit lijsten zitten idd vast met clips, voorzichtig de verticale loshalen en dan de lijsten van de clips afschuiven. Doe wel voorzichtig, want een beschadigde lijst is maar zo niet vervangbaar, ze zijn nl moeilijk te vinden

gr
peco power

ted11288 (0), 13 jaar geleden

Peco,

Bedankt! Nog een vraagje, hoe haal ik het raam dan uit de geleider?
En nog tips met hoe de raamlijst los te halen, met schroevendraaier of speciale tool?

Groeten

Paul

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Caprice of stel zelf een nieuwe vraag.