Chevrolet US Trans Sport: Linker ruitenwisser blijft steken via interval

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.4

Hallo,

mijn linker (bestuurderskant) ruitenwisser blijft na de interval actie op 10 cm boven de onderkant van de voorruit steken. Bij manuele bediening + ruitensproei actie verdwijnt die weer gewoon onder de mororkap.

Wat is daar aan te doen?

Groet,
Pete

nlpete

Geplaatst door nlpete (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Trans Sport? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

TransSport2003 (0), 13 jaar geleden

Hoi Pete,

Dit is volkomen normaal, het hoort zo. Tijdens mijn eerste proefrit keek ik ook raar op, maar het is de normale stand van de ruitenwissers, in ruststand worden ze met kracht teruggeduwd in de klem onder de rand van de motorkap.

Groeten,

Henk

Mercury (0) PRO, 13 jaar geleden

Niet aan zitten, de zaak is zo ontsteld en dan heb je de rapen gaar........
zoals Henk al zegt, het hoort zo, bij de stand off, wordt de ruitewissermotor voor het laatste stukje omgepoold, en draait dan tegen de draairichting in, de ruitewissers in de ruststand onder de motorkap.

Gr

Peco Power

nlpete (0), 13 jaar geleden

Bedankt voor jullie antwoorden. Ik kom nergens aan!

Het is alleen een beetje een raar gezicht.

Waarom zouden ze er niet voor gekozen hebben om ze steeds onder de motorkap te laten verdwijnen? (Minder slijtage van het linker blad??)

Gr,
Pete

nlpete (0), 13 jaar geleden

No iets anders over die ruitenwisser.

D'r zitten metalen houderdertjes aan vast die rubberen blokjes op z'n plaats houden, die op hun beurt weer het slangetje op zijn plaats houden waardoor de ruitenwisservloeistof loopt.

Een van de houdertjes is losgeraakt van het rubberen blokje. Volgens mij zit dat er normaal op gelijmd op zo. Ik krijg dat metalen houdertje alleen met veel kracht op het rubberen blokje gedrukt, dus laats staan dat ik het kan vastlijmen...

Weet iemand een oplossing?

Gr,
Pete

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Trans Sport of stel zelf een nieuwe vraag.