Chevrolet US 0: mijn chevrolet pick up v8 uit 71 op gas loopt slecht

Bouwjaar: 1971, Brandstof: LPG, Motorcode: v8 402 cui

Mijn chef loopt slecht heeft altijd al wel eens geploft heb verdeler en bougies vervangen en dit weekend weer bougie kabels om dat er 1 was door geslagen hij ploft niet meer maar het lijkt of ik wat vermogen mis .heb ook probleem met mij remmen deze is soms harder dan de anderen keer den hier door aan vacuum probleem en dat daadoor motor ook slecht loopt hoe kan ik dit het beste aan pakken bent ten einde raad. gr Iwan.

iwan 69

Geplaatst door iwan 69 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

chevroletsuburban97 (0), 16 jaar geleden

denk dat je met de vucuum het beste van voor af aan kunt beginnen. ik zou gewoon alle vacuumslangen 1 voor 1 vernieuwen zodat je alles ook weer goed aan sluit. voor het geld wat die slangetjes kosten kun je niet een hele middag bezig zijn met zoeken naar een lek.
en wat betreft het ploffen, neem aan dat hij op lpg loopt, lpg installatie eens opnieuw laten afstellen. kan zijn als je een backfire hebt gehad dat je mixer ontregeld is. heb ik zelf ook een paar keer gehad. wat ook kan zijn met de remmen heb ik ook gehad. moet je je hoofdremcilinder eens eraf halen. kan best zijn dat de rubber ring aan de achterkant kapot is waardoor de remolie in je rembekrachtiger loopt en dus opgezogen wordt door de motor.

Mercury (0) PRO, 16 jaar geleden

Remmerij vacuum=> op de grote vacuumpot achter je rempomp tegen het schutbord aan=> de slang die hier inloopt en dan de plug die in de pot zit, dit is een 1weg klep, er kan wel lucht uit de pot, maar niet meer erin, hier even een nieuwe voor halen (je kunt hem even testen door aan de kant van de slang ff te zuigen, dat moet kunnen,naar er op blazen mag niet kunnen.
kun je ook direkt ff checken of er idd geen remvloeistof in de vacuumpot loopt, zoals Sub 97 hierboven omschrijft
Gas even laten stellen door een lpg specialist of amerikanensleutelaar, ook ff je ontstekingstijdstip laten checken ivm nieuwe verdeler

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US 0 of stel zelf een nieuwe vraag.