Chevrolet US Astro 1989: oliedruk + Airco

Bouwjaar: 1989

Ik heb zojuist een Astro gekocht met digitaal dashboard. Bij het oliekannetje verschijnt tijdens het rijden en soort cirkel daar omheen. In het engelstalige handboek staat dat de oliedruk dan niet goed zou zijn. Wat kan ik hieraan doen. Tevens werkt de airco niet goed en moet bijgevuld om geretrofit worden. weet iemand wat dit kost ?
Alvast bedankt voor de reacties

Alex216

Geplaatst door Alex216 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Astro? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

svaleras (100), 19 jaar geleden

oliedruk waarvan? remolie? motorolie? stuurbekrachtigingsolie? versnellingsbakolie? Als je hierachter bent gekomen kijk dan eens of de olie op pijl staat. airo schoonblazen en navullen met nieuwe gas kost ongeveer 100 euro voor schoonmaken en 150-200 voor hervullen

Alex216 (0), 19 jaar geleden

Oliedruk is goed, het bleek de olievuldop te zijn die vrij los zat. Airco is bijgevuld met R142A dit is een soort cocktail van verschillende vloeistoffen, het airci systeem vertoonde geen lekkage en de 2 airco doen het prima. Kosten voor 1 kilo was 150 euro, maar doordat ik 2 aircopompen heb moest er een paar gram extra bij wat het totaal op 220 euro bracht. Bij Oude Hendriksman in Almelo ( voormalig Vogelsang/Leoparts )

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Astro of stel zelf een nieuwe vraag.