Chevrolet US : ontsteking

Ik heb een spontaan probleem met een Chevrolet S10 2.2i 4L van 1996 deze ging eerst slecht lopen op gas, kort hierna ook op benzine, en na een paar kilometer ging ie al op 3 cil. lopen.

Nu verwacht ik dat het in de ontstekingsspoel zit of evt in de bougiekabels is dit ontstekings probleem een veel voorkomend probleem of weet iemand wat hieraan te doen???

gr,

Feery

ferry3038

Geplaatst door ferry3038 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

vd Lans (0) PRO, 18 jaar geleden

Bougiekabels komt wel vaker voor,als er nog de nummers van de cilinders op de kabels staan zijn deze nog orgineel en na 10 jaar wel aan vv toe.Let op witte plekken dit duidt op overslaan.

ferry3038 (0) PRO, 18 jaar geleden

oplossing:

Het bleek inderdaad zowel in de bougie kabels als in de bobine te zitten.
Na de aanschaf van een werkplaats handboek kon ik de waarden meten van de bobines en 1 van de 2 bleek slecht. Bobines en kabels vervangen en auto loopt en rijd weer perfect.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Overig of stel zelf een nieuwe vraag.