Chevrolet US Caprice 1993: REAR AIRSHOCKS

Bouwjaar: 1993, Brandstof: LPG, Transmissie: Automaat, Motorinhoud (cc): 5000

Chevrolet Caprice 1993 Er zijn enkele types mogelijk van bvb Monroe Maxair , maar heeft iemand een exact nummer ?? Ik heb op mijn lijkwagen een stel zitten nieuwe van Monroe ik weet het type niet maar ze voldoen niet , ik kan de wagen hoger zetten , perfect maar de schokdemping is niet genoeg , het achterste gaat nog enkele malen op en neer 2 a 3 maal tot het stabiliseert na een heuveltje .. mijn andere Chevys doen dat niet , knikken hooguit 2 maal maar dempen veel beter
in de US is bvb de MA819 opgegeven , maar er zijn nog enkele andere types zoals MA702 en nog meer , er is ook een AC Delco type , heeft iemand ook deze ervaringen ? en welke airshocks gebruiken die ??

staxmotownjunkie

Geplaatst door staxmotownjunkie (0) , lid sinds 2 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Caprice? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Caprice of stel zelf een nieuwe vraag.