Chevrolet US Caprice 1993: REAR AIRSHOCKS

Bouwjaar: 1993, Brandstof: LPG, Transmissie: Automaat, Motorinhoud (cc): 5000

Chevrolet Caprice 1993 Er zijn enkele types mogelijk van bvb Monroe Maxair , maar heeft iemand een exact nummer ?? Ik heb op mijn lijkwagen een stel zitten nieuwe van Monroe ik weet het type niet maar ze voldoen niet , ik kan de wagen hoger zetten , perfect maar de schokdemping is niet genoeg , het achterste gaat nog enkele malen op en neer 2 a 3 maal tot het stabiliseert na een heuveltje .. mijn andere Chevys doen dat niet , knikken hooguit 2 maal maar dempen veel beter
in de US is bvb de MA819 opgegeven , maar er zijn nog enkele andere types zoals MA702 en nog meer , er is ook een AC Delco type , heeft iemand ook deze ervaringen ? en welke airshocks gebruiken die ??

staxmotownjunkie

Geplaatst door staxmotownjunkie , lid sinds 2 maanden geleden

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Caprice of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.