Chevrolet US K1500: Rembanden nastellen

Bouwjaar: 1992, Brandstof: LPG, Motorcode: 5.7 V8

ik rij voor mijn bedrijf een chevrolet pick up. nou schakelt de bak nog perfect zoals het moet, maar tijdens t over schakelen maakt ie veel toeren. naar mijn idee moet ik dat in de rembanden zoeken. zijn die bij deze bak nog na te stellen? en zo ja, zijn daar gegevens van bekend?
het gaat btw om een 4x4.

Voorvast bedankt,

Michel VR6

Geplaatst door Michel VR6 (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US K1500? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Ad102 (0) PRO, 17 jaar geleden

Niks stellen. Chevy van 92. Carterpan van de bak demonteren en dan zie je een plat oliefilter. Waarschijnlijk,gezien het bouwjaar,zit dit dicht. Niet gaan stellen!!!! Afblijven!! Dat kan trouwens ook niet echt. Filter vernieuwen. Ik heb dat vaak met een goed resultaat gedaan. Succes. Grtn.Ad

Ad102 (0) PRO, 17 jaar geleden

Niks stellen. Chevy van 92. Carterpan van de bak demonteren en dan zie je een plat oliefilter. Waarschijnlijk,gezien het bouwjaar,zit dit dicht. Niet gaan stellen!!!! Afblijven!! Dat kan trouwens ook niet echt. Filter vernieuwen. En Atf ook vernieuwen. Ik heb dat vaak met een goed resultaat gedaan. Succes. Grtn.Ad

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US K1500 of stel zelf een nieuwe vraag.