Chevrolet US Trans Sport: Ruitenwissers gaan in verticaalstand staan na uitzetten

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.4

Sinds 1,5 week gaan bij mijn TS de ruitenwissers van overigens normaal werkend bij het uitzetten in de verticaalstand staan eigenlijk 10o terug.
Wanneer öff"geselecteerd wordt wordt er een schijnbeweging naar de parkeerstand gemaakt om daarna meteen verticaal te gaan staan.
Is dit iets wat verlopen is zoals eerder bij voorgaand ander TS probleem?

Weet dat alles normaal werkte todat ik parkeerde met de ruitenwissers in intervalmode.
en de motor weer een dag later starte.

Kent dit type ook de printplaatproblemen van de oude typen. Ik heb geen zin in solderen....als ik de vele ruimte tot de motor zie hahaha alhoewel de verticale wissers irriterend zijn.

groet Danny

dannymdouma

Geplaatst door dannymdouma (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Trans Sport? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Mercury (0) PRO, 12 jaar geleden

Pfff Danny, je bent de 2e in 1 week tijd.......
haal de wissers los van de motor, laat de motor ff in alle standen draaien, draai terug naar de interval stand en zet daarna uit, sproei ff, wachten tot ie stil staat, zet ruitewissers goed op de voorruit (ruststand) en zet ze daarna weer vast aan de motor. met wat mazzel is het nu weer goed, anders hebje waarschijnlijk een versleten wisser motor.....


gr

Peco Power

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Trans Sport of stel zelf een nieuwe vraag.