Chevrolet US Lumina: schudden voorwielen bij acceleratie en alleen in de auto

Bouwjaar: 1990, Brandstof: LPG, Motorcode: 3.1

Wielen schudden soms bij accelleratie dat je er bang van word:intrappen v/d rem gaat het over. bij snelle accelaratie lijkt er iets mis met reaktie voorwielen en hij wil m.i. te snel uitbreken in scherpe bochten op snelheid.. Motor pas gereviseerd daarvoor geen last gehad van dit euvel Wie weet de oplossing?? Automaat apv am.import

rein59

Geplaatst door rein59 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Lumina? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Mercury (0) PRO, 16 jaar geleden

Motorsteunen niet goed vastgezet?, aandrijfassen niet goed vast? hoelang heeft de auto stilgestaan om te reviseren?=> remschijf met roest. Dat is nogal een kwaal van deze auto's, remschijven voor an de binnekant helemaal verroest, als gevolg van een niet goed werkende remklauw. Wielen verkeerd gemonteerd, als de wielen aan de auto uitgebalanceerd zijn. fusee's ruim, stuurkogels ruim, stuurhuis niet goed vastgezet na revisie,
Je ziet er zijn heel veel mogelijkheden, gewoon ff terug naar het bedrijf dat de revisie gedaan heeft, ze zijn vast wat vergeten goed vast te zetten.
suc6
Peter

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Lumina of stel zelf een nieuwe vraag.