Chevrolet US 0: stroom schema airco pickup 1971 C20

Bouwjaar: 1971, Brandstof: LPG, Motorcode: 5.7

Hallo.
Ik heb een pickup C20 van 1971 deze was standaard uitgevoerd met airco, nu heb ik de missende componenten van en sloop auto gehaald. nu wil ik eigenlijk het de stroomkring "droog" testen . Dus de zogenaamd de airco aanzetten en kijken of de pomp in geschakeld wordt , mijn vraag is .....is dit mogelijk.

gegevens: de pomp zit er nog niet op.
de bedrading is er wel ,omdat deze auto standaard was mee uitgevoerd
groene draad komt van de temp voeler op de waterpomp...wat doet deze temp voeler in de arco regeling?
er gaat een dikke paarse kabel en een dunne gele draad die volgens mij op de airco pomp moet worden aangesloten ??( deze van binnen uit de kabelboom)
in het luchtkanaal zitten twee "voelers of spoelen 1 is een kleine diameter de andere wat groter in diameter hierop zitten totaal 4 of 5 draden op.....denk dat deze de pomp aan en uit schakeld afhankelijk van de temp / weerstand door de koude lucht ?
dan zit er buiten de luchtbox (ook binnen in de auto) nog een spoel met soort contaktpunt schakeling..wat doet deze ??
als laatst zit er nog schakelaar aan de luchtbox die een door verbinding maakt wanneer de bediening op airco zet en naar mijn idee zo de pomp koppeling moet bekrachtigen.

Stroom zaken is niet mijn sterkste kant. mijn bedoeling was om zeker te weten of de schakeling werkt voor dat ik alles monteer. auto is gestript i.v.m. resauratie en nu overal makkelijk bij. Als laatst : is er ook een simpel stroom schema van ?

Gr Gerrad

ktm525m

Geplaatst door ktm525m (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

11 Reacties

Mercury (0) PRO, 12 jaar geleden

ja, deze is leuk..... De stekkers zitten er allemaal nog aan? Je kunt de stroomkring alvast testen met een multimeter, dus kachel op aircostand, en dan meten op de draden / stekker. Dat zijn die paarse en gele. Dan weet je in elk geval of de pomp uberhaupt bekrachtigd wordt. Let wel dat je de juiste aansluitingen hebt, want anders kan ie uberhaupt niet meer gevuld worden...... En dan is het de vraag of er niet ergens lekken zitten... Veel delen zijn nog wel nieuw te krijgen, en de systemen zijn eigenlijk voor alle GM producten gelijk, de pompen sowieso, die zitten zelfs in een rolls royce of een bentley....... Ik zal eens even kijken of ik wat heb voor deze bouwjaren, mail mij ff het vin nummer door, kan ik wel wat voor je uitzoeken, net als een foto van de kachelbediening en van de pomp, condenser etc etc.
gr

Peco Power

ktm525m (0), 12 jaar geleden

vin is CE241Z633936 zal proberen foto,s er op te zetten ......heb de schakeling gemaakt maar krijg geen stroom op de paarse draad . het zal ook te mooi zijn dat het in 1 keer werkt ;-) als ik maar weet wat al die spoelen en voelers moeten doen en waar op reageren dan wordt het storing zoeken zelfs voor mij nog mogelijk...hoop ik

ktm525m (0), 12 jaar geleden

[url=http://imageshack.us/photo/my-images/46/gedc0963f.jpg/" target="_blank" rel="nofollow">http://imageshack.us/photo/my-images/46/...][img]http://img46.imageshack.us/img46/1258/ge...[/img][/url]

Uploaded with [url=http://imageshack.us]ImageShack.us[/url]

ktm525m (0), 12 jaar geleden

-images/72/gedc0962.jpg/][img]http://img72.imageshack.us/img72/4273/ge...[/img][/url]

Uploaded with [URL=http://imageshack

de draad van de voeler gaat later over op een groene draad in de kabelboom

Hans4040 (390) PRO, 12 jaar geleden

Gerrad,

niet voor elke foto een nieuw topic starten;
je kunt alle foto`s in dit topic plaatsen.

mvg,
Moderator problemcar

ktm525m (0), 12 jaar geleden

zat er wat mee te klooien om ze erop te krijgen , doe nog een poging.

gr

ktm525m (0), 12 jaar geleden

-images/821/gedc0971s.jpg/][img]http://img821.imageshack.us/img821/5766/...[/img][/url]

Uploaded with [URL=http://imageshack

ktm525m (0), 12 jaar geleden

-images/12/gedc0965.jpg/][img]http://img12.imageshack.us/img12/1928/ge...[/img][/url]

Uploaded with [URL=http://imageshack

ktm525m (0), 12 jaar geleden

-images/194/gedc0966q.jpg/][img]http://img194.imageshack.us/img194/441/g...[/img][/url]

Uploaded with [URL=http://imageshack

Mercury (0) PRO, 12 jaar geleden

gerard, mail ze anders ff naar mij toe, ik zal ff puzzelen, ik zit nou te turen op een mobieltje.......

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US 0 of stel zelf een nieuwe vraag.