Chevrolet US 0: tussenbak

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Diesel, Motorcode: V 8

de automatische versnellingsbak is zojuist gereviseerd. Nu doet de tussbak niets als er op de 2 wheeldrive wordt geschakeld, wel op de 4wheel stand (normaal stand). Wat kan dat zijn?

mvgr

Floor

waterkersten

Geplaatst door waterkersten (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

Mercury (0) PRO, 12 jaar geleden

wat voor auto, en wat voor bak? en een 6.2 diesel of een 6.5 diesel?
en blazer, een suburban, een 4 wheel drive van? een pick up?

Heel vreemd, 2 wheeldrive doet het eigenlijk altijd, 4 wheel wil vaak niet inschakelen als gevolg van verkeerde actuators (sensoren)....

geef eerst ff meer info over wat voor auto het precies is..

gr

Peco Power

waterkersten (0), 12 jaar geleden

Hallo Peco, het is een Chevrolet K3500 Cheyenne met een V8 6.5 ltr dieselmotor (voormalige knipwagen van de Tilburgse brandweer). Bouwjaar 1996. Automatische bak van het type 4L80E. De firma van de bakrevsie denkt dat de afstelling van de handel naar de bak toe beter moet worden afgesteld, kan dat ?? Het is geen electronische bediening.

Alvast mijn dank,

gr

Floor

Mercury (0) PRO, 12 jaar geleden

ja, dat is heel goed mogelijk, de bak is er onder weg geweest en een kabel verkeerd vastzetten of afstellen is dan zo maar gebeurd...

gr

Pco Power

waterkersten (0), 12 jaar geleden

Dag Pico, waar kan ik die afstelgegevens vinden. Is er een werkplaatsboek of een tekening te verkrijgen waar dit onderdeel in staat omschreven?

gr

Floor

Mercury (0) PRO, 12 jaar geleden

Ai, heb ik zo niet, ik kijk ff in mijn boek of deze bak er in staat...

Mercury (0) PRO, 12 jaar geleden

http://www.usatransdoctor.com/DomesticGM...

hier een pagina met iets over deze bakken..... ik heb ook niks in manuals staan....

waterkersten (0), 12 jaar geleden

Dag Peco, dank voor al je info. Ik zal binnenkort naar de garage gaan en de wagen op de brug zetten. Kan nog wel ff duren. Je hoort over het verloop.

dank,

gr

Floor

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US 0 of stel zelf een nieuwe vraag.