Chevrolet US Trans Sport: Velgen + Banden

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.4

Vraag Ik heb velgen op het oog 18 inch met 235/40/18 0f 245/40/18
Kan iemand mij vertellen of dat allemaal zonder problemen kan en of het nog lekker rijd ?
Voor ik tot aanschaf over ga
bedankt vast
groet Harry

topharry

Geplaatst door topharry (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet US Trans Sport? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Mercury (0) PRO, 13 jaar geleden

Dat rijdt voor geen meter. Maar dat moet je zelf weten natuurlijk, het past wel. Maar denk 1 om je steek van de velg, dat is 5 x115
en b om je et waarde, en dat is normaal heel hoog, namelijk 52!!!

Peco Power

topharry (0), 13 jaar geleden

Ja dat weet ik 5X115 et 35 -42 als het echt voor geen meter rijd tja dan weet ik het nog niet en 17 inch zou wel gaan dan ? omdat de band dan 225 is en er nog redelijk wat band om zit ? of werkt het niet zo ? Heb ook geen zin om geld uit te geven als het voor geen meter rijd En bedankt voor de snelle reactie trouwens

groet Harry

Mercury (0) PRO, 13 jaar geleden

Kijk, de chevy staat hier op 205/65 15, en die is al stugger dan de 215/70 15 waar ie in de states op staat. sommige mensen hebben er hier 18 of 19 inch onder, en vinden dat mooi en schijnbaar prettig rijden. Nou heeft een autofabrikant meestal om 1 of andere reden een bandenmaat bedacht en werd er meestal uitgeweken naar hogere velgen en platter rubber, om de wegligging te verstevigen, en voor beter (sneller) bochtenwerk. Nou weet ik niet wat jij met je TS van plan bent, maar gooien en smijten met zo'n ding, is a: niet te doen, B: geen gezicht en c: kost je motor en bak, veren etc etc. (de versatraks (4wd versie) staan standaard op 16 inch en die hebben vreemd genoeg het meest vaak de veren kapot......)

Je zou er dus eerst eens mee moeten rijden, maar ja, waar vindt je een verlaagde of 1 met die wielen er in????

gr

Peco Power

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet US Trans Sport of stel zelf een nieuwe vraag.