Chevrolet Nubira 2001: airco werk niet

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine

Ik heb vandaag me aico laten vullen van me daewoo nubira van 2001 maar nu werk die niet meer, de airco pomp krijg geen stroom maar werk wel ( is getest) maar ik wel graag me arico aan hebben met dit weer kan iemand mij vertellen hoe ik dat kan oplossen of waar het aan ligt.
als ze er direct stroom opzetten werk de pomp wel maar ik hem bvia de schakelaar aan wil zetten doet die nix.

Groetjes Mart

bigboy62

Geplaatst door bigboy62 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Nubira? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Pascal Limpens (0) PRO, 15 jaar geleden

Als hij direct na het vullen wel
werkte hen je waarschijnlijk een lek in je systeem.
Heeft het bedrijf die hem gevuld heeft niet afgeperst,
gevacumeerd en een lektest uitgevoerd?

Succes, Pascal

skippy47 (0), 15 jaar geleden

hoi bigboy62 ik heb ook mijn airco laten vullen 2 weeken geleden hij werk't meteen , en werk't nog steeds, bij de garage heb zij een lekt test gedaan en a vacum test en alles was goed, dat moet wel om te kijken of de airco lek is anders heb het geen zin om weer te vullen, zonder van je geld als jij dat niet eerst laten testen, want anders loopt hij naar 1 dag weer leeg, laat eerst de lek opsporen voor dat jij hem weer vult ok . als de airco geen druk heeeft start de pomp niet op. (anders gaat die kapot zonder koel middel) als jij stroom erop zet werk't hij wel maar niet doen anders gaat hij kapot en dan kost het jou een nieuwe pomp (kassa) , dus eerst lek maken dan vullen

skippy47 (0), 15 jaar geleden

ja jammer mijn airco is toch lek 1000 euro om het te laten maken de auto is het niet waard dus geen airco deze zomer

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Nubira of stel zelf een nieuwe vraag.