Chevrolet Espero : aircopomp

hallo, ik heb een deawoo espero maar ik heb de laatste tijd problemen met de airco,namelijk als ik de airco inschakel werkt alles prima lekker koud motor aardig stil, maar als ik de airco uitschakel dan krijg ik een raar geluid uit de pomp klinkt eigelijk net of er een schijfrem aanloopt maar dan harder ,is daar al een paar keer voor naar de garage geweest maar net op dat moment hoorde je het niet,weet hier mischien iemand wat het zou kunnen zijn,

groetjes tommy

ray9312

Geplaatst door ray9312 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Espero? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

renault-monteur (0) PRO, 19 jaar geleden

hallo je zou gewoon de pomp weg kunnen brengen naar een reviseer bedrijf die kunnen vast wel wat vinden

kees6216 (0), 19 jaar geleden

ben je wel naar een dealer geweest want de airco koppeling is een bekend probleem bij nexia espero en deze is gewoon te vervangen zonder de pomp te hoeven demonteren en het airco systeem te moeten leeghalen en vullen(zeer prijzig).dus niet zomaar de pomp eraf schroeven!

ray9312 (0), 19 jaar geleden

sorry, dat ik niet eerder gereageerd heb maar ik was het eigenlijk al weer vergeten, de reden is dat ik de auto ingeruild heb ,tegen een mitsubishi, had ik veel eerder moeten doen


groetjes van tommy

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Espero of stel zelf een nieuwe vraag.