Chevrolet Spark 2012: Auto Ruikt naar LPG

Bouwjaar: 2012, Brandstof: LPG, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: B10D1, Motorinhoud (cc): 1000, Vermogen (kw): 48

Soms bij het starten , niet altijd dan ruikt het naar lpg vaak is het dan bij korte stukjes.
Zeg maar 5 km even naar de winkel is die net overgeschakeld van benzine naar lpg en dan als ik de motor uitzet even naar de supermarkt ga en dan de auto start dan ruikt het naar lpg.
Of als ik een eind op lpg heb gereden en dan de auto uitzet en binnen een korte periode weer start krijg ik echt een behoorlijke vlaag lpg naar binnen en het komt echt onder de motorkap vandaan.


Graag hoor ik van je.

Gr Jaap

J_Spijkerman

Geplaatst door J_Spijkerman (0) , lid sinds 4 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Spark? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Citrogek (0) PRO, 3 jaar geleden

Snelste en beste manier is met een snuffelaar of 4 gas meter controleren op lekkages. Hiervoor zal je toch naar een garage moeten. Een beetje garage weet hoe dit werkt en kan zo pinpointen waar het probleem zich bevindt.

J_Spijkerman (0), 3 jaar geleden

Oke bedankt ik ga eerdaags langs een garage dan kan ik evt bekijken of het een lekkage betreft.
Ik probeer hier op terug te komen zodat andere mensen er ook wat aan hebben.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Spark of stel zelf een nieuwe vraag.