Daewoo-Chevrolet Nubira: auto trekt naar rechts

Bouwjaar: 2000, Brandstof: LPG, Motorcode: 2.0

Mijn auto trekt als ik veel gas geef naar rechts,als ik gas loslaat gaat hij weer terug.Ik heb de draagarmen vervangen, stabilisatorstangrubbers en de pootjes naar de mc phersonpoten heb ik ook vervangen.De toplagers van de mc pherson poten zijn goed geen bijgeluiden of speling en draaien goed rond.Heeft iemand een idee wat het kan zijn.Ik weet dat de voortrein van een nubira niet het beste is van de auto.Bij normaal gas geven gaat het redelijk goed.
Aandrijfas misschien. Ik hoor het graag.
Groeten
Ferry

ferdinand

Geplaatst door ferdinand (60) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Nubira? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

11 Reacties

jan T (25) PRO, 13 jaar geleden

ik zou hem als je zeker ben dat er nergens spelling op zit laten uitlijnen.

groetjes jan.

ferdinand (60), 13 jaar geleden

Jan,
Hij is vorige week uitgelijnd.Hij stuurt ook recht,alleen bij snel gasgeven voel je aan het stuur dat hij naar rechts gaat.
Groeten
Ferry

jan T (25) PRO, 13 jaar geleden

dan zou je toch denken dat er ergens speling of ruimte op een rubber moet zitten.

groetjes jan.

ferdinand (60), 13 jaar geleden

Ik ben nog vergeten dat ik de spoorstangkogels ook heb vervangen,Daarom heb ik hem laten uitlijnen.Omdat ik er geen geld meer aan wil verspillen,sluit ik dit topic maar.
Ik leer er maar mee leven.Met al die nieuwe onderdelen zal het niet echt onveilig zijn.
Groeten
Ferry

jan T (25) PRO, 13 jaar geleden

nee dat zal zeker niet na wat je al vervangen en gecontroleerd hebt.

groetjes jan.

WPW (0), 13 jaar geleden

Als dit model 2 aandrijfassen heeft kan er 1 gaar zijn (ook gehad), anders de remschijfklauwen nakijken, die willen nog wel eens goed vuil zijn.

Hans4040 (330) PRO, 13 jaar geleden

Klaar...Ferdinand vind het goed zo

ferdinand (60), 13 jaar geleden

Ik weet dat ik deze topic had afgesloten.Maar er valt eigenlijk niet safe mee te rijden.Kan het misschien de onderste motorsteun zijn.Hoeveel speling mag die horizontaal en verticaal hebben.Die van mij kan ik met de hand horizontaal bewegen. Dit omdat het voornamelijk met gasgeven plaats vindt.Ook zoekt hij als ik met normale snelheid een rechtse bocht neem, dan lijkt het wel of hij de bocht in wil duiken.Ik hoop op een oplossing.
m.r.grt.
Ferry

thei11316 (0), 13 jaar geleden

Ik las net het hele topic door voor de eerste keer en wilde je al vertellen dat het aan de motorsteunen kan liggen,uitgesleten rubbers,maar daar ben je zelf al achter dat die niet in orde zijn.

ferdinand (60), 13 jaar geleden

Uiteindelijk toch opgelost.Linkerdraagarm heeft speling en dat na ongeveer 800km.Opnieuw vervangen,Draagarmen bij een Daewoo is een ramp.Dit is al de derde set.
Maar het rijd weer.Iedereen bedankt.
Ferry

jan T (25) PRO, 13 jaar geleden

nou mooi dat je er toch uitgekomen ben.

groetjes jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Nubira of stel zelf een nieuwe vraag.