Daewoo-Chevrolet Nubira: bediening ramen en verwarming spiegels en achteruit laten sloten

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

als ik mijn electrische raambediening of verwarmingsknop achterruit en spiegels wil gebruiken gaan alle 5 de sloten snel achter elkaar open en dicht. de ramen gaan echter niet open. het maakt niet uit vanaf welk raam ik het probeer. ik heb de zekeringen gecontroleerd al zit er onder de motor kap een (zekering?) waarvan ik niet kan zien of die stuk is. de bedieningsmodule linkervoorportier heb ik losgehaald en schoongeblazen.
bij achterklep en sloten contactspray ingespoten.
tot nu toe geen resultaat. waar kan ik nog meer naar zoeken?
alvast vriendelijk bedankt voor tips.

brt

Geplaatst door brt (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Nubira? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

brt (0), 12 jaar geleden

Hallo allemaal, inmiddels tip gehad...door dat dit ook gebeurd bij het bedienen van de achterruit verwarming zit er waarschijnlijk een breuk bij de kabelboom in de achterklep. weliswaar nog niet gelukt om het op te lossen maar daar ga ik dus zoeken. tips nog steeds welkom.

Peter Schouten (0), 12 jaar geleden

Kijk ook even naar massaverbindingen.

brt (0), 12 jaar geleden

Thx Peter, heb ik gedaan, als je tenminste die van de accu naar carrosserie bedoeld.
heb met tips garage weer meer geleerd hoe te zoeken. zekeringen om de beurt verwijderd van vergrendeling, ramen, electrische spiegels etc. uiteindelijk houdt euvel op bij verwijderen zekering vergrendeling, ramen doen het weliswaar dan nog steeds niet, maar ook geen storing op achterruitverwarmingsknop meer. heb linkervoorportier bekleding verwijderd, geen gekke dingen gezien. bij kabels die van de deur naar de binnenkant gaan echter breuk in blauwe kabel aangetroffen. als ik daar beetje beweeg is storing verholpen.
ben van plan nieuw stukje draad daar tussen te zetten al is er er weinig ruimte om te werken.
zal laten weten of het gelukt is.

Peter Schouten (0), 12 jaar geleden

Ok, dat was 'm dan dus! Bedankt voor de feedback.

mvrgr
Peter

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Nubira of stel zelf een nieuwe vraag.