Daewoo-Chevrolet Tacuma: Centrale deurvergrendeling repareren

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

Hallo!

Sinds enige tijd is mijn centrale deurvergrendeling gaan haperen. Soms deed hij het enige tijd (alle portieren) en dan stopte hij er weer een paar weken mee om dan plotseling weer te gaan werken. Toen onlangs de Tacuma werd uitgemeten omdat de accu voortdurend leeggetrokken werd, bleek het probleem volgens de garage in de centrale deurvergrendeling te zitten. Voorlopig is de zekering er daarom uitgehaald.

Volgens de garage moeten alle portieren worden doorgemeten om het stroomlek op te sporen en daarna te repareren wat in het slechtste geval honderden euro's zou moeten gaan kosten. Heeft iemand ervaring met dit soort problemen? Is er een manier waarop een amateur als ik de reparatie zelf kan uitvoeren?

Ridder78

Geplaatst door Ridder78 (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Tacuma? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (1725) PRO, 10 jaar geleden

Je kunt proberen , als dat simpel kan , 1 voor 1 de stekker op de deuren los te nemen en te kijken wat het amperage doet , kom je er zo misschien achter in welke deur/achterklep het zit.
Er was niet een deur die voor dit probleem al een storing had , zou ik daar beginnen.

beun55 (0), 10 jaar geleden

ik zou met de bestuurders deur link voor beginnen dat is iets waar meestal de breuk zit het stukje tussen deur en stijl

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Tacuma of stel zelf een nieuwe vraag.