Daewoo-Chevrolet : choke doet het niet en de motor danst in toeren

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: A08S3, Motorinhoud (cc): 800, Vermogen (kw): 38

Weet iemand misschien wat het kan zijn dat de choke niet werkt bij koude start ? Hij start wel maar danst erg in toeren of motor slaat af of gaat even in de 1500 toeren en zakt dan weer terug en gaat verder met dansen tot die afslaat. Heb intussen bougies en kabeltjes vervangen en de MAP sensor vervangen.

Alvast bedankt

HaroldZ

Geplaatst door HaroldZ (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kaleido 1 (1620) PRO, 6 jaar geleden

A , de moderne auto als zodanig heeft geen choke als zodanig , bij koude motor wordt de choke /brandstofverrijking door de computer geregeld , deze krijgt zijn signalen van diverse sensoren oa de koelwatertemperatuursensor.
Ik zou beginnen met uitlezen en speciale aandacht uit laten gaan naar de sensoren , deze dus apart in live data bekijken.

HaroldZ (0), 6 jaar geleden

Heb de auto zatetdag meegenomen naar mijn werk is bijna uurtje rijden daar aangekomen bleef die mooi in toeren. Vanmorgen de auto gestart niks aan de hand maar bij terugkomst bij huis ging die weer dansen in toeren. Als het een temp.sensor is ? Hoeveel sensoren zitten er op?

HaroldZ (0), 6 jaar geleden

Opgelost. Er zat een kabelbreuk in de bekabeling map sensor

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Overig of stel zelf een nieuwe vraag.