Daewoo-Chevrolet : deawoo18cd,espero uitval dasbord verlichting, bouwjaar 1996maart

heb het volgende probleem,stadlicht doet het niet verlichting achter ook niet even als richting wijzer l+r
alle zekeringen zijn goed. denk zelf aankapot relai, of relai houder .is relai hoder te vervangen wat kan zoiets gaan kosten en past opel ook

vermoet het relai dat links bij zekering kast zit.is dit uit te meten .

bert54

Geplaatst door bert54 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

bert54 (0), 17 jaar geleden

na wat gerommel met stekkers en relai goed aan gedrukt doet richting het weer.heb tevens ondekt dat er geen spanning staat opzekering 11maakte bijpas van andere zkering met spannig toen had ik wel algehele verlichting.

RvL (0), 17 jaar geleden

Zou toch maar eens nameten waarom je geen spanning hebt op die zekering. Zomaar by-passes aanleggen lijkt me niet de bedoeling.

bert54 (0), 17 jaar geleden

dit heb ik ook laten doen in de garage, die zijn tot de ondekking gekomen dat 2relais en houder stuk waren oftewel ingebrandt en bedrading kabel boom was weg gesmolten , deze hebben sluiting gmaakt
kosten 340.60 E.inclusief 3dagen leen auto
RVLbedankt voor reaktie ,alleen is me nog niet duidelijk hoe dit kan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Overig of stel zelf een nieuwe vraag.