Daewoo-Chevrolet Tacuma: distributieriem tacuma 1.6

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1,6

hallo,
mijn buurman heeft mij gevraagd of ik de Driem van zijn tacuma wil vervangen, nu heb ik dit al vaker gedaan op diverse modellen, maar ik ga nooit aan de slag zonder een copie van de handleiding of werkplaatshandboek,
weet iemand waar ik dat kan vinden?

johan071

Geplaatst door johan071 (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Tacuma? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

moderator (0) PRO, 10 jaar geleden

Is hetzelfde als bij een Opel. Genoeg te vinden via de zoekfunctie op deze site en anders wel via Google.

alfons262 (0) PRO, 10 jaar geleden

als een particulier zijn riem wil doen heb ik al mijn bedenkingen.ook als hij "kundig' is!

firedriver (75), 10 jaar geleden

Waarom zou dat niet lukken, hij heeft het toch op andere modellen gedaan, maar ja, je moet er 100 percent zeker zijn dat je eraan wilt beginnen, en het is zeker niet weggelegd voor een leek.
Gr.
Jantje

johan071 (0), 10 jaar geleden

iedereen bedankt voor het antwoorden.
zoals gezegd, ik ben particulieren (wel monteur, maar geen auto's) heb het op 4 of 5 verschillende motoren eerder gedaan. wel altijd met de juiste papieren erbij, zodat ik niks over het hoofd kan zien. ik zeg ook wel vaker nee als ik niet zeker ben van mn zaak. het is iets wat ik gratis doe, de buurt hier doet meerdere zaken met en voor elkaar met gesloten beurs.
ik heb ondertussen wel aardig wat extra's gelezen over de betreffende motoren en ga deze dus afslaan.
toch bedankt,

gr. johan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Tacuma of stel zelf een nieuwe vraag.