Daewoo-Chevrolet Espero: div smeltende zekeringen

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

hallo ik heb in mijn zekering kast div zekeringen die niet doorslaan maar de omhulsels afsmelten zekering kast is ook licht van vorm veranderd ik kan geen sluiting vinden is er iemand met het zelfde probleem of die hier meer van weet. heb voor de rest geen problemen alles functioneerd gewoon zoals het hoort

ik hoor graag als er oplossingen zijn die mij kunnen helpen


groet pascal

passie1511

Geplaatst door passie1511 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Espero? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

WPW (0), 13 jaar geleden

Als er iets smelt dan loopt er teveel stroom doorheen soms in combinatie met een slechte massa.

passie1511 (0), 13 jaar geleden

bedankt voor de reactie maar waar zou ik dan moeten zoeken cq verhelpen

WPW (0), 13 jaar geleden

Eerst je massa punten losmaken, flink opschuren en goed vastzetten, dan nog eens kijken of de zaak warm word daar waar het smelt, iets staat er meer stroom te trekken dan normaal, wat weet ik ook niet dat moet je proefondervindelijk uitzoeken. Jare gelee had ik dit met een adapter van een carkit die half kapot was tot die vlam vatte, daar was het dus ook flink warm :) dus ook alles nazien wat er naderhand is bijgebouwd. Het simpelste is een ampere meter gebruiken maar dan moet je alle draden losmaken dus een tijdrovende klus, tenzij je weet welk zekering punt het is.

passie1511 (0), 13 jaar geleden

de zekering van mn radio is opgelost massa zat op een paar adertjes vast en stekker van mn auto antenne totaal geoxideerd (vervangen)
die van de airco/ interieur fan kan ik niet vinden nog ff verder op speur tocht.
voor zover bedankt

mochten er mensen zijn met de zelfde problemeng die het wel hebben kunnen vinden hoor ik het graag

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Espero of stel zelf een nieuwe vraag.