Daewoo-Chevrolet Nexia: electrice ramen gaan zelden of goed open

Bouwjaar: 1996

ik heb een Nexia 1.5 gtx uit 1996, maar mijn electrice raam aan de bestuuders kant gaat bijna niet open als je op het knopje druk. je moet echt heel hard duwen en dan gaat die soms met een beetje geluk open... volgens mijn werkt het schakelaartje dus niet goed? of weet iemand anders waar dit aan kan liggen?

Inner-life

Geplaatst door Inner-life (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Nexia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

kees6216 (0), 19 jaar geleden

raammechaniek kan verroest zijn als je het raam iets helpt als je op het knopje drukt en gaat dan wel naar beneden is dit het geval

Inner-life (0), 19 jaar geleden

nee,dit is helaas niet het geval. ik denk dat het dus aan die schakelaar ligt. weet u misschien of je die kunt openmaken en nakijken of alles nog goed vast zit, of dat je misschien een andere schakelaar of iets plaatsen kunt ?

RvL (0), 19 jaar geleden

Zoals ik me herinner heeft de Nexia, net zoals de Espero de bediening in de deur zitten.

In dat geval moet je het binnenpaneel verwijderen uit de deur. Bij een Espero zit die gewoon aan het chassis geklikt met plastic pennen. Met wat moed, beleid en trouw kun je het wel los krijgen.

Let wel op want achter het paneel zit een plastic laag welke met een soort grijze kit vast zit. Dit is rot spul dus zorg dat het niet in je bekleding komt want je krijgt het er bijna niet meer uit.

Een nieuwe schakelaar weet ik niet of die te krijgen is. Probeer de sloop eens.

Inner-life (0), 19 jaar geleden

die schakelaar zit de een nexia dus tussen de voorstoelen net achter de handrem. je kunt dat kastje er zo uitklikken...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Nexia of stel zelf een nieuwe vraag.