Daewoo-Chevrolet Lanos: Gordel bestuurderskant is aan vervanging toe, hoe doe ik dit?

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: automaat 1.5

Hallo,
Zoals je misschien wel ziet aan al mijn verschillende vragen op dit forum ben ik iemand zonder verstand van auto's!
Toch heb ik een super lanos die helaas niet 100% is.

Mijn gordel aan de bestuurders kant heeft veel rafels en moet worden vervangen. Ik heb een donor auto naast die van mij staan om hem uit te halen en op mijn eigen auto te zetten maar hoe kom ik bij de gordels en zet ik die over?
Ik wil namelijk niet dat ik iets kapot maak ofzo.

Groeten Rob

Robermann

Geplaatst door Robermann (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Lanos? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

moderator (0) PRO, 13 jaar geleden

Gezond verstand gebruiken i.c.m. je ogen. Dan kom je een heel eind. En probeer eens wat. Ondervinding is de beste leermeester.

Robermann (0), 13 jaar geleden

hahaha ja dat is een lekker antwoord...op dit moment heb ik een lanos waar in is gebroken en staat me een afkeur te wachten. Just need a little help from some CARfriends... Voor jullie is het misschien allemaal makkelijk maar voor mij is dit voor het eerst. Dus liever een 300stappen plan met tekeningen en video dan het antwoord "kijken met je ogen"

Renaultmonteurtje (0) PRO, 13 jaar geleden

slopen in je donor auto, weet je hoe het zit in je eigen.

overtuig je zelf wel 150% dat je dit GOED en VEILIG kunt doen, als het NIET goed doet, kan het bij een ongeval lijden tot de DOOD!

Robermann (0), 13 jaar geleden

Daarom ook de vraag... Hoe moet ik dit aanpakken? heeft iemand dit eerder moeten doen? en kan die mij stap voor stap een uitleg geven?

Alvast bedankt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Lanos of stel zelf een nieuwe vraag.