Daewoo-Chevrolet Lanos: kachelradiateur

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Afgelopen week ging de temperatuur als een speer omhoog. Had zelf nog een beetje koelvloeistof bij me en toen ik bij de garage kwam ongeveer 5 km was alles al weer op. Volgens hun had de koppakking het begeven, kosten rond de 1500 euro. Ik besloot om er nog even over na te denken en ben vertrokken met een jerrykan water, thuis neergezet en niet meer in gereden. Vandaag de ANWB laten kijken, die kon niets verontrustends vinden, als het de koppakking zou zijn dan zou er direct na het starten het vat overlopen?? Hij dacht misschien een defecte meter, water bleef ondanks een half uur stationer draaien op peil. ANWB net weg en ik laat mijn sleutels voor de stoel vallen, is het daar inclusief mat kletsnat, vandaar die als maar beslagen ramen de laatste tijd. Nu heb ik even rond gesurft en ben tot de conclusie gekomen dat het ws de kachelradiateur is. Kan dit kloppen en is dit erg kostbaar?? Is het zinvol om een auto uit 98 hiervoor te laten repareren?

Auto verkeerd nog in prima staat, altijd dealer onderhouden en hij heeft 160.000 gelopen
bvd,
felix

mowgli

Geplaatst door mowgli (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Lanos? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jan T (20) PRO, 14 jaar geleden

ja het is niet goed koop het dashboard moet eruit.
of het zinvol is hangt af van hoe hij is als hij goed is gooi je een wafgen er niet zo maar voor weg.

groetjes jan.

mowgli (0), 12 jaar geleden

Ondanks vervangen kachelradiateur bleef deze auto problemen geven, waarschijnlijk is toch de koppakking te heet geweest.
Auto is in september 2010 verkocht aan een garage

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Lanos of stel zelf een nieuwe vraag.