Daewoo-Chevrolet Matiz: koppakking

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 0.8

weet iemand hoelang een koppakking mee gaat heb um voor 14 maanden laten vervangen maar heb zo een vermoeden dat die weer stuk is om dat de koelvloeistof weer uit wordt geperst uit het reservoir.dat probleem had ik 14 maanden geleden ook en dat bleek de koppakking te zijn.maar als het blijk dat het weer de koppakking is moet ik dan ruzie gaan maken of kan dat gewoon gebeuren?

datakiller

Geplaatst door datakiller (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Matiz? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

trucker0werner (0) PRO, 15 jaar geleden

als het de koppaking is gewoon terug gaan dit zal niet zo snel mogen
maar het kan ook zijn dat er bijvoorbeeld een kleine scheur in de kop zit
dit is dus afwachten wat het precies is
maar een kapote koppaking vindt ik wel heel snel na 7jaar (tenzij er 200.000km op de teller staat)
of te wel is er veel mee gereden en wat is de km stand

datakiller (0), 15 jaar geleden

heeft 75.000 op de teller staan maar goed dat de koppakking kapot gaat dat kan maar dat het na 14 maanden weer gebeurd is ook erg snel.vandaag wordt de garage gebeld zal de uitkomst wel plaatsen

datakiller (0), 15 jaar geleden

terug geweest naar de garage en tis toch weer de koppakking maar mijn gevoel is dat die 14 maanden geleden iets van bar's leak derin gepleurd heeft inplaats dat die de koppakking vervangen heeft maar goed hoe kom je daar achter.heb voor volgende week weer een afspraak om het weer te laten maken ff kijken of der dan wat van de prijs af gaat

petermol (0), 15 jaar geleden

Heb je de eerste keer de kop laten lakken?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Matiz of stel zelf een nieuwe vraag.