Daewoo-Chevrolet Leganza: lekage kachel

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2000 cc

Wie kan mij helpen a.u.b.?

Ik heb een Daewoo Laganza uit 1997, met een klimaat controll kachelsysteem. Mijn koelvloeistof is op mijn matten gelekt bij de voorstoelen. Waarschijnlijk is de slang of de radiateur van de kachel lek. Wie kan mij vertellen hoe ik deze kachelslangen of kachelradiateur kan demonteren, zodat ik de slang of radiateur kan vernieuwen? Ik vraag me ook af of dit veel werk is of niet? Ik hoop dat iemand mij verder kan helpen, bijvoorbaat mijn dank.

Cor1800

Geplaatst door Cor1800 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Leganza? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

verrace (0) PRO, 16 jaar geleden

ja. is veeel werk. het hele dashbord moet er uit.
succes.

Cor1800 (0), 16 jaar geleden

Verrace bedankt voor je reactie. Maar weet je ook of er een reparatie handleiding ofzo is waar deze klus stap voor stap in staat beschreven. Want ik weet niet goed waar ik moet beginnen misschien haal ik dan wel teveel los. Weet je misschien een site waar je dit zou kunnen downloaden of waar ik een werkplaatshandboek zou kunnen kopen.
bijvoorbaat dank.
Cor.

verrace (0) PRO, 16 jaar geleden

zo`n klus staat niet goed beschreven in het werkplaats handboek, ik vrees dat dit toch een klus is voor een
ervaren monteur.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Leganza of stel zelf een nieuwe vraag.