Daewoo-Chevrolet Tacuma: Lekkage koelvloeistof

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Auto in maart 2011 gekocht, vanaf het eerste moment problemen: motorcheck-lampje ging continu aan, airco deed het niet en vanaf het moment dat het kouder werd deed de verwarming het niet.
Motorcheck-lampje bleek na vervanging van de EGR opgelost te zijn.
Airco is, na 4 eerdere bezoeken aan de garage, gemaakt nadat men de condensor had vervangen.
Het probleem met de verwarming kwam doordat het koelvloeistof-nivo te laag was, bijgevuld en de verwarming deed het, maar vanaf dit moment begon de ellende. Elke dag vond ik namelijk een vochtplek op de grond en druppels hingen aan een afschermkap onder de auto, dit bleek koelvloeistof te zijn. De garage gaf aan dat er lekkage was bij de waterpomp en dat deze i.c.m. de distributieriem vervangen dient te worden. Vervanging bij de Daewoo/Chevrolet dealer laten doen en wat denk je? Twee dagen later weer lekkage.

De vraag is nu wat dit zou kunnen zijn. Kan het zijn dat de lekkage al veel langer bestond gezien het probleem met de verwarming?

Dennis

Dennis68

Geplaatst door Dennis68 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Tacuma? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

B1000 (0), 12 jaar geleden

lekt niet 1 van de slangen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Tacuma of stel zelf een nieuwe vraag.